تماشا کنید؛ پخت کالزون نوتلا در خیابان‌های لندن

کالزون نوتلا که به آن پیتزای شیرین با نوتلا هم می‌گویند، یکی از غذاهای خیابانی ایتالیایی است که در خیابان‌های لندن نیز تهیه می‌شود.

تماشا کنید؛ پخت کالزون نوتلا در خیابان‌های لندن

پیتزا و نوتلا دو غذایی هستند که کمتر کسی می‌تواند از آن بگذرد؛ حالا اگر این دو خوشمزه دوست‌داشتنی با یکدیگر ترکیب شوند، یکی از بهترین غذاهای جهان درست می‌شود. نه؟ یکی از غذاهای خیابانی خوشمزه و محبوب ایتالیایی کالزون یا کلزون (Calzone) نام دارد که به روش‌های مختلف و با طعم‌های مختلف تهیه می‌شود و ظاهر آن شبیه نان پیتزا است. برای تهیه این غذای ایتالیایی پس از آنکه سطح خمیر را با مواد مختلف پر می‌کنند، لبه‌های آن را تا می‌کنند و به شکل نیم‌دایره درمی‌آورند. خمیر کالزون معمولا از ارد، آب، نمک، مایه خمیر و زیتون تهیه می‌شود.

کالزون نوتلا یکی از انواع محبوب کالزون بوده که برای تهیه آن سطح خمیر را با چنوتلا یا همان شکلات مایع غلیط و تکه‌های میوه مثل موز یا توت‌فرنگی می‌‌پوشانند. پس از پر کردن خمیر کالزون و تا کردن لبه‌های آن، آن را در فر می‌پزند یا در روغن فراوان سرخ می‌کنند. کالزون نوتلا که به آن پیتزای شیرین هم گفته می‌شود علاوه بر شهرهای ایتالیا در خیابان‌های لندن نیز عرضه می‌شود. در شهرهای آمریکا نیز انواع کالزون جزو غذاهای خیابانی محبوب هستند.

کالزون به شکل پیتزا با موادی مثل پیاز (یا سبزیجات دیگر مثل سیب‌زمینی یا کلم‌ بروکلی)، نوعی ماهی مخصوص، انواع پنیر مثل پنیر رپکوتا (پنیری از شیر گوسفند)، پنیر پارمیجانو (پنیری از شیر گوسفند که تهیه آن ۸ ماه طول می‌کشد)، پنیر پارمیزان، پنیر موتزارلا، پنیر پروولون، زیتون، نوعی سوسیس مخصوص ایتالیایی و گاهی اوقات گوشت و مرغ نیز تهیه می‌شود.

 

منبع : کجارو